Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Ülkü Ocakları’nda geleceğimizin teminatı gençlerimizle bir araya geldi.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Gençlerimizle birlikte “Nasıl bir gençlik?” konulu seminerimizi işledik. Yerli ve Milli Savunma Sanayii konulu sohbet edip gençlerimizin merak ettiklerini cevaplandırdık.

Nazik misafirperverlikleri için Ülkü Ocakları Sungurlu İlçe Başkanımız Sn. Ahmet Semih Çökmez’e, MHP Sungurlu İlçe Başkan Vekili Sn. Hulusi Muslu’ya, KAÇEP Birimi Başkanımız Sn. Ceyhan Çekici’ye ve kıymetli yönetimlerine teşekkürlerimi sunuyor; milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştiren Ülkü Ocakları’mıza çalışmalarında başarılar diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.

Önceki Sungurlu’muz için çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz.